Részvételi kategóriák Kedvezményes részvételi díj
2019. február 15-ig
Részvételi díj
2019. február 16-tól

Résztvevő

40 000 Ft/fő 45 000 Ft/fő
A részvételi díj tartalmazza a szakmai programokon való részvételt, a kongresszusi táskát, a kitűzőt és a programfüzetet, a szakkiállítás megtekintését, az április 04., 05-i ebédek és a kávészünetekben igénybe vehető ellátás költségét.

Rezidens

DÍJMENTES
(regisztrációhoz kötött)
Rezidensek részére a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött, mely az alábbiakat tartalmazza a szakmai programokon való részvételt, a kongresszusi táskát, a kitűzőt, programfüzetet és a szakkiállítás megtekintését.
Egyéb szolgáltatás egyénileg rendelhető online regisztrációkor.

Kísérők
 
DÍJMENTES
(regisztrációhoz kötött)
Kísérők részvétele regisztrációhoz kötött.
Ebéd és vacsora egyénileg rendelhető online regisztrációkor.

Napijegy (április 04. és 06.)

13 000 Ft/fő

Napijegy (április 05.)

20 000 Ft/fő
A Napijegy magában foglalja az adott napra vonatkozóan a szakmai programon és az aznapi ebéden való részvételt, valamint a kongresszusi táskát, a kitűzőt, programfüzetet és a szakkiállítás megtekintését.
 
A részvételi díjak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t, melynek mértéke 27%.

A részvételi díjak béren kívüli juttatásnak nem minősülő egyes juttatásokat tartalmaznak, melyek után az adók megfizetése – minden gazdálkodó szervezet esetén – a számla kifizetőjét terheli (2018-ban napi bruttó 6 900 Ft/fő/nap, mely összeg 2019-ben változhat).


 
 

Jelentkezés

(válasszon részvételi kategóriát) 
 

 
 
Kedves Partnerünk!

Amennyiben NEM szeretne tájékoztatást kapni a rendezvényeinkről,
kérjük az alábbi adatvédelmi kérdőívet szíveskedjen kitölteni.
Regisztrációja során, az Általános szerződési Feltételek elfogadásával Ön hozzájárul, hogy erről és egyéb szakmai rendezvényeinkről információkat küldjünk Önnek a megadott e-mail címre.


A 2018. május 25-én hatályba lépő Európai Uniós adatkezelési szabályzat jelentős szigorításokat vezet be a személyes adatok védelmében. Amennyiben továbbra is szeretne tájékoztatást kapni rendezvényeinkről, kérjük, legyen kedves kitölteni kérdőívünket (kitöltése pár másodpercet vesz igénybe)
 
  Adatvédelmi szabályzat  
     
loading